Twee lijken aangetroffen in het Bewojo gebied te Brokopondo; lichamen geen uitwendige letsels

De politie van Brokopondo kreeg op vrijdag 19 mei de melding dat er twee lijken zijn aangetroffen te Brokopondo, in het Bewojo gebied. De wetsdienaren van ressort Brokopondo, bijgestaan door rechercheurs en andere eenheden van regio Midden deden de plek des onheils aan. Ter plaatse moest met behulp van een graafmachine de ontzielde lichamen, die bedolven waren onder het zand, worden opgehaald.

De lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De lijkschouwing heeft op dinsdag 29 mei plaatsgevonden. De ontzielde lichamen blijken geen uitwendige letsels te hebben. Intussen zijn de lijken geïdentificeerd als te zijn de 38-jarige Asensi Amiemba en Giovanni Jurgens (36). Volgens media berichten zouden deze jongemannen vermoedelijke rovers zijn die zijn gekapt door een slachtoffer.

De lichamen hebben geen kapverwondingen. Ook is er in het onderzoek tot nog toe geen link gelegd met een berovingszaak in het voornoemd gebied.

De recherche van regio Midden is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.