Twee jarige jongen geeft de geest na aanval Poema

De Politie van Brokopondo kreeg op maandag 9 juli omstreeks 20.00 uur een melding binnen van een ongeval welke plaatsvond nabij het dorp Bethel in het Poesoe Grunu gebied.
De politie van Atjonie begaf zich naar het dorp voor onderzoek. Gebleken is dat een moeder samen met haar vier minderjarige kinderen vanuit het dorp met een boot naar haar kostgrond was gevaren, die ongeveer 20 minuten verwijderd is van hun woonplaats.
Op een gegeven moment was de moeder bezig pepers te plukken toen zij haar zoontje hoorde gillen. Ze rende op het gegil af en zag een Poema, in de volksmond ‘redi tigri’ genoemd, het bos inrennen.
Haar zoontje trof ze badend in zijn bloed aan met verschillende verwondingen aan het hoofd. De moeder plaatste het slachtoffer alsook de rest van de kinderen in de boot en voer naar het dichtstbijzijnde post van de Medische Zending. Een half uur na aankomst overleed het slachtoffer, de 2-jarige Merino Brian Gadden aan de opgelopen verwondingen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie voor de begrafenis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.