Twee jarige jongen dood aangetroffen

De Centrale meldkamer van de politie kreeg zondagmiddag 2 september, omstreeks vier uur, een melding binnen van een kind dat dood was aangetroffen op een perceel aan de Tawajariepolderweg.
De politie van het ressort Jarikaba ging naar de opgegeven locatie om een onderzoek in te stellen. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken, dat een moeder met haar twee jarige zoon W.A. in een hut verbleef op een pand in de Tawajariepolderweg. Aan de voorzijde van dat pand wonen familieleden van de vrouw. Gistermiddag liep een familielid naar de hut om te kijken hoe het met moeder en kind ging. Bij die gelegenheid trof zij W.A. buiten de hut liggend op de grond aan. Hij vertoonde geen teken van leven. Zijn moeder lag in de hut te slapen.
De overige familieleden werden erbij gehaald waarna de politie werd ingeschakeld. De moeder van W.A. die ondertussen wakker was geworden vluchtte weg in een nabij gelegen stuk bos. Haar moeder verklaarde aan de politie dat zij al jaren psychiatrische problemen heeft. Voorts dat zij patiënt is van het Psychiatrisch Centrum Suriname(P.C.S.) Er wordt naar de vrouw gezocht. Zij is nog niet gesignaleerd.
Het ontzielde lichaam van de 2- jarige W.A. is in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.