Twee inbraakverdachten op heterdaad betrapt door de politie; verdachten aangehouden

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op woensdag 28 februari 2024 de twee inbraakverdachten, H.M. (28) en A.C. (37) aan de Kennedyweg in het ressort Rijsdijk, ter zake diefstal in de kraag gevat.

De politie van het voornoemd bureau deed na een telefonische dievenmelding de plek aan voor onderzoek. Volgens de melding van de beller tevens aangever zag hij twee manspersonen de deuren van zijn woning forceren. Bij aankomst van de wetsdienaren werden de twee verdachten in de directe omgeving van de woning op heterdaad betrapt toen zij bedoelde houten deuren verplaatsten in een nabijgelegen bos. Door de tegenstrijdige verklaringen van de verdachten, zette de wetsdienaren het onderzoek voort en constateerden dat de deuren van bedoelde woning aan de Kennedyweg inderdaad waren geforceerd en weggenomen. Ook een deel van de inboedel was buiten klaargezet om mee te nemen. Het tweetal werd direct in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

H.M. en A.C. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.