Twee hengelaars verdronken; lijken geborgen

De ontzielde lichamen van de 46-jarige Romeo Nanhekhan en de 29-jarige Winai Nirandjan zijn in de middag van zondag 6 oktober geborgen.

De politie van Bronsweg kreeg op zondagmorgen de melding van het Command Center dat acht mannen bezig waren te hengelen in de omgeving Mamadam op het stuwmeer. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat Romeo vermoedelijk op zoek was naar een geschikte hengelplek. Hij verplaatste zich daarbij in het ondiepe water. Romeo geraakte vermoedelijk door onoplettendheid van de ondiepe plek in de diepte. Twee andere hengelaars waaronder meneer Winai schoten de drenkeling te hulp. Winai verdween tijdens zijn reddingsactie ook in de diepte.

De politie van Bronsweg en Atjoni alsook de duikersploeg van de Brandweer Paramaribo startten met de zoekactie naar de twee hengelaars. Het gelukte de duikersploeg in de middaguren om de lichamen uit het water te halen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van beide hengelaars vast.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van Romeo en Winai afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.