Twee fietsers na aanrijding overleden

De twee fietsers M.A. en B.G. zijn in de avond van dinsdag 14 maart 2023, na in twee afzonderlijke aanrijdingen betrokken te zijn geweest, komen te overlijden.

De 40-jarige fietser M.A. raakte zwaargewond na aan de Welgedacht A weg te zijn aangereden door een personenauto. Volgens het voorlopige onderzoek van de Verkeersunit van Regio Midden reed de fietser over voormelde weg, komende vanuit de richting van de Indira Gandhiweg gaande richting de Magentakanaalweg. Op een bepaald moment sloeg de fietser rechts af naar de inrit van een supermarkt, zonder voorrang te hebben verleend aan het recht doorgaand verkeer. Bij het beschrijven van de bocht werd M.A. onderschept door een autobestuurder die uit tegengestelde richting kwam aangereden. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd met zware verwondingen voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst heeft het verkeersslachtoffer in de ziekeninrichting het leven gelaten.

In het tweede geval heeft de 61-jarige fietser B.G., na aan de Kuldipsinghstraat te zijn aangereden door een autobestuurder, ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Munder die de locatie aandeed, heeft uit het voorlopige onderzoek geconstateerd dat de automobilist over voornoemde straat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Kwattaweg gaande in die van de Johannes Mungrastraat. Ter hoogte van pand no.13 kwam de fietser die in tegengestelde richting reed op de rijhelft van de autobestuurder met als gevolg de aanrijding.

In beide zaken werden de automobilisten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn de voer- en rijtuigen ter keuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.