Twee drugsverkopers aangehouden door leden van Narcotica Brigade

Richard A. (30) en zijn kompaan Michel C. (44) zijn op zondag 28 november na bekomen en uitgewerkte informatie bij het oud veerplein aan de Waterkant opgespoord en aangehouden.
Op de verdachte Richard die toegaf drugsverkoper te zijn, troffen de rechercheurs aan 23.76 gram marihuana, een blokje hasj van 79.32 gram, een digitale weegschaal en een geldbedrag in SRD. Zowel de drugs als het geldbedrag, waarvan een deel de drugsopbrengst moest zijn, werden in beslag genomen.
Verder namen de wetsdienaren waar dat de verdachte Michel die zich op krukken voortbeweegt, bij het zien van de politie drugs weggooide. Zij gingen op onderzoek uit en achterhaalden de drugs. Bij confrontatie gaf Michel toe ook drugverkoper te zijn. Het ging om 4.27 gram cocaïne en 2 wikkels marihuana die deze verdachte had weggegooid. Het verderfelijk spul alsook een geldbedrag in SRD, die vermoedelijk de drugopbrengst moest zijn, werden door de politie in beslag genomen.
Beide drugsverdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.