Twee drugsverdachten aangehouden door gemengde eenheid

Lorenzio W. (25) en de 29-jarige Demenier C. zijn op zaterdag 15 april door een gemengde eenheid die in de verschillende buurten en ressorten surveilleren aangehouden te Geyersvlijt.

Het tweetal is gezien op een kruising die bekend staat als een drugsverkoop locatie. Op dat moment zou dit duo ertoe over gaan een transactie te plegen. Toen Lorenzio door had en vermoedde dat zij door de politie in de gaten werden gehouden, gooide hij iets weg. De wetsdienaren gingen tot actie over.

De verdachten werden aangehouden. Hetgeen Lorenzio had weg gegooid, betrof één stuk hasj. Deze is in beslag genomen en ook zeven zip-lock zakjes met marihuana die bij Lorenzio zijn aangetroffen.

Bij de aanhouding heeft Lorenzio aangegeven dat hij de hasj net ten verkoop zou aanbieden aan Demenier. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de drugsverkoper in verzekering gesteld. Demenier is na een ernstige waarschuwing heengezonden, omdat de transactie nog niet gesloten was en hij de drugs niet in zijn bezit had.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.