Twee drugskoeriers aangehouden door BID-Team

21

Dit weekeinde zijn in twee afzonderlijke gevallen een vrouw en een man  op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij aangehouden door het BID-Team van de politie. De 30-jarige Muriel E. is op vrijdag 6 juni aangehouden nadat in haar reiskoffer een pakket inhoudende stukjes houtskool met bladeren in en poederstof met daarin vermoedelijk crack cocaine is aangetroffen. Het spul heeft een een bruto gewicht van iets meer dan veertien en een halve kilogram. Deze verdachte geeft aan dat zij het spul van een wonderdokter heeft gehad en dat zij dat moest mee nemen naar Nederland.

43

De 57-jarige Sobhaschandre S. is op zaterdag 7 juni aangehouden toen  in zijn reiskoffer 7 grape frutes zijn aangetroffen inhoudende 7 bollen met cocaine poeder met een totaal bruto gewicht van iets meer dan 2 kilogram. Hij wilde ook afreizen naar Nederland.

Beide verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld en de drug is in beslag genomen. De vrouw bezit de Nederlandse nationaliteit en de man bezit de Surinaamse nationaliteit.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.