Twee doden en een zwaar gewonde bij verkeersongeval te Leiding 9A

De politie van het ressort Leiding kreeg op donderdag 21 maart, omstreeks 22.45 uur, de melding van een aanrijding waarbij een personen auto in botsing kwam met een stilstaand voertuig te leiding 9A.

Bij aankomst van de politie op de plek werd het ontzielde lichaam van de 34-jarige Soeradj Ramautar op de langs de weg lopende berm aangetroffen. Hij moet vermoedelijk de autobestuurder zijn geweest. Verder werd er in de trens langs de weg het lijk van een tweede manspersoon, de 17-jarige Randhier Jagan aangetroffen en een personenauto waarin een derde man, de 27-jarige zwaar gewonde   Rowie J. bekneld zat.

De gewonde werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn verwondingen zijn van dien aard dat hij ter verpleging is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk met hoge snelheid reed over de weg te leiding 9A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, geraakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt. Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Soeradj en Randhier moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd, waarbij Soeradj op de berm belandde en Randhier in de trens langs de weg terecht kwam.

Een ingeschakelde arts stelde de officiële dood van de verkeersslachtoffers vast. In verband met het onderzoek zijn de ontzielde lichamen door de politie in beslag genomen, na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Met het overlijden van Soeradj en Randier is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 20.       

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.