Twee doden bij zware aanrijding op Martin Luther Kingweg

De 38-jarige autobestuurder Charles Sinei en de 44-jarige mede inzittende Nally Pansa zijn op woensdagavond 4 augustus op de Martin Luther Kingweg overleden na een zware aanrijding.
De politie van het bureau Paranam kreeg op woensdagavond 4 augustus omstreeks tien voor acht de melding van een zware aanrijding op de Martin Luther Kingweg. De politie trof ter plaatse een zwaar beschadigde personenauto en een vrachtvoertuig aan.
Aan de hand van de aangetroffen situatie is geconstateerd dat de 26-jarige vrachtvoertuigbestuurder geen voorrang heeft verleend aan het overige verkeer op de weg. Hij kwam met een lading hout op zijn voertuig, vanuit een zijweg, de Martin Luther Kingweg op. De personenauto kwam tegen het vrachtvoertuig aan en wel zodanig dat het dak van de personenauto is los gerukt.
De autobestuurder Charles Sinei en de bijrijder Nally Pansa liepen zware letsels op en stierven ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde hun dood officieel vast waarna hun ontzielde lichamen, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag is genomen voor obductie.
Het vrachtvoertuig en de personenauto zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder van het vrachtvoertuig is, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd. Dit na overleg met het Openbaar Ministerie. De bestuurder is na verhoor heen gezonden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.