Twee diefstal verdachten aangehouden door politie Flora

De politie van het bureau Flora heeft op woensdag 12 februari Ismorel G. aangehouden in verband met diefstal uit een voertuig. Een vrouw deed op zaterdag 18 januari aangifte van de diefstal nadat zij werd aangereden door een voertuig waarin twee mannen zaten. Naderhand zou blijken dat de twee mannen de 29- jarige Ismorel,G en de 23-jarige Sergio,A. waren. Op dat moment bestuurde ismorel het voertuig waarmee de aanrijding veroorzaakt was in de Floralaan te Paramaribo.

De vrouw gaf aan dat zij na de aanrijding uit haar auto stapte om naar de schade te kijken en om te onderhandelen met Ismorel. Vermoedelijk heeft Sergio van die gelegenheid misbruik gemaakt om goederen uit de auto van de vrouw weg te nemen.

Nadat Ismorel en Sergio weggereden waren kwam de vrouw tot de ontdekking dat goederen gestolen waren uit haar voertuig. Zij deed aangifte en de politie startte een onderzoek. Op woensdag 12 februari werd Ismorel aangehouden en op zaterdag 15 februari werd Sergio aangehouden in verband met de diefstal uit het voertuig van de vrouw. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zowel Ismorel als Sergio, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.