Twee cellulair dieven ingesloten

De politie van Livorno heeft op vrijdag 7 juli twee cellulair dieven ingesloten.

Een benadeelde deed op die zelfde dag aangifte tegen Jake K. en Deepak D., beiden 18 jaar. Volgens de aangever kreeg hij in de vroege ochtend pech met zijn bromfiets langs de weg in het ressort. De twee jongemannen boden hulp. Ze brachten hem naar hun woonadres. Met vermoedelijk de bedoeling de bromfiets te verduisteren, reed één hunner op een bepaald moment weg met de smoes de bromfiets te gaan testen. Toen deze na een poos terugkeerde trof hij de aangever aan en overhandigde hem de bromfiets. Zijn cellulair was echter niet te vinden.

Hij deed toen het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen dit duo. Op zijn aanwijzing deden de wetsdienaren het woonadres van de jongemannen aan. De cellulair is terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. De twee verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de cellulair dieven opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Uit de administratie blijkt dat Deepak nauwelijks een week terug in vrijheid is gesteld. Hij was ingesloten voor diefstal van een bromfiets.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.