Twee bromfietsers betrokken bij verkeersongeval; één hunner in het ziekenhuis overleden

De 31-jarige bromfietser Raoel Bakridi is in de avond van donderdag 23 december in het ziekenhuis komen te overlijden.
Raoel en een andere bromfietser Clifton J. (47) waren in de avond van woensdag 22 december betrokken bij een verkeersongeval aan de Tawajaripolderweg.

De politie van het bureau Santo Boma deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden beide bromfietsers met letsels op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Zowel Raoel als Clifton op afzonderlijke bromfietsen kort voor het ongeval over voornoemde weg reden. Beiden kwamen vanuit de richting van de Bomaweg gaande richting Creola, waarbij Clifton de voorrijder was.

Op een bepaald moment werd ter hoogte van pand no.9, alwaar dat weggedeelte donker is, Clifton zijn zicht verblind door het licht van een autobestuurder die in tegengestelde richting reed. Bij die gelegenheid zagen de bromfietsers twee hopen zand die deels voor een inrit en grotendeels op de weg waren geplaatst te laat. Ze botsten daarmee en vielen op het wegdek.

Beide bromfietsers werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Raoel die niet aanspreekbaar was, werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de late avond van 23 december het leven liet. Clifton werd na medische behandeling verwezen naar de Orthopeed Chirurg.

Het ontzielde lichaam van Raoel is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.