Twee bromfietsen dieven aangehouden

De politie van het ressort Lelydorp heeft op vrijdag 19 april twee verdachten aangehouden. Het gaat hierbij om Regley K. en Ronaldinho S., beiden 22 jaar oud. Het tweetal dat eveneens woonachtig is in het ressort wordt ervan verdacht in de nacht van maandag 1 april op dinsdag 2 april een bromfiets van het merk Yamaha uit een woning aan de Altonalaan te hebben weggenomen.

Na de diefstal demonteerden de twee verdachten de gestolen bromfiets en plaatsten delen hiervan op hun Yamaha bromfietsen. De benadeelde signaleerde dit duo op twee afzonderlijke bromfietsen, maar herkende de gedemonteerde delen van zijn gestolen bromfiets op de rijtuigen waarmee de verdachten zich verplaatsten en schakelde de politie in.

Regley en Ronaldinho werden op hun respectieve woonadressen aangetroffen en aangehouden. Daarbij werden twee Yamaha bromfietsen waarvan zij geen bescheiden konden tonen aangetroffen en in beslag genomen. Verder trof de Politie delen, onderdelen en een kentekenplaat van een groengelakte Yamaha bromfiets aan. Ook van deze bromfiets konden zij de herkomst niet verklaren en zijn beide verdachten samen met de in beslag genomen goederen overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide bromfietsdieven in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.