Twee broers opgesloten voor beroving van hun kapper

De 22-jarige Djorio K. en de 17-jarige Z.K zijn op dinsdag 18 september door de politie van Regio Midden aangehouden kort nadat zij een kapper beroofd hadden. Deze verdachten zijn broers van elkaar. Zij beroofden de kapper in zijn kapperszaak nabij het winkelcentrum van Koewarasan aan de Bomaweg.
Na de beroving sloegen zij op de vlucht. Volgens verklaring van de kapper bevond hij zich alleen in zijn zaak toen de gebroeders K. die klanten van hem zijn, de zaak binnenstapten. Voorts dat zij hem op een bepaald moment beroofden van zijn zaktelefoon en wel onder bedreiging met een scherp voorwerp. Na de daad vluchtten de broers te voet weg.
De Centrale Meldkamer van de politie stelde alle surveillance eenheden op de hoogte van deze beroving en kort daarna heeft een surveillance eenheid van de politie van Regio Midden de broers aangehouden in de Bomaweg. De gestolen zak telefoon en het scherp voorwerp zijn in het bezit van deze verdachten aangetroffen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de broers in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van Z.K. is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.