Twee broers opgesloten voor bedreiging met een misdrijf

De 41-jarige Marciano,H. alias “Ingi Pe” is vrijdagavond 5 juni 2020 aangehouden door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij vanmorgen, zaterdag 6 juni 2020, door de politie in verzekering gesteld ter zake bedreiging met een misdrijf.,

Daags voor zijn aanhouding ging via de sociale media een filmpje van Marciano viraal waarin hij dreigt politici en hun familie van kant te zullen maken. Hij zwaaide daarbij met een mes met de kennelijke bedoeling  om kracht bij te zetten aan zijn bedreigingen.

Een van de bedreigde personen deed aangifte tegen Marciano waarna de politie hem begon op te sporen. Waarschijnlijk voelde Marciano de hete adem van de politie in zijn nek wat erin resulteerde dat hij, via een vriend, kontakt maakte met de politie om door te geven waar hij was. Hij werd opgehaald en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau.

Hangende het onderzoek werd Marciano in verzekering gesteld. In het verlengde van het onderzoek kwam ook  een jongere broer van Marciano als verdachte in beeld.Die jongere broer is de 35-jarige Dwight,H. Hij heeft het filmpje namelijk opgenomen en doorgestuurd. Nadat hij was opgespoord meldde Dwight zich aan bij de politie. In belang van het onderzoek is Dwight ook in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf. De afdeling Recherche Midden is belast met het onderzoek in deze zaak.

 

 

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.