Twee autobestuurders overleden bij aanrijding; verkeersbarometer naar 16

Twee autobestuurders, de 25-jarige Genio, Eduards en de 44-jarige Orfeo, Becker zijn in de vroege ochtend van vandaag, dinsdag 26 februari, bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding overleden.
De politie van Meerzorg kreeg de melding van een zware aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij er sprake moest zijn van één dode en gewonden. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van de heer Eduards op het wegdek aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat beide autobestuurders met hun voertuigen over de Oost-Westverbinding reden. Eduards, die alleen in de auto zat, kwam vanuit de richting van Tamanredjo gaande in de richting van Meerzorg; terwijl de bestuurder Becker met drie mede inzittenden, vanuit tegenovergestelde rijrichting kwam.
Nabij de plantage Bid en Zorg moet Eduards, door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de tegenligger zijn gekomen met de aanrijding tot gevolg. De heer Becker en de mede inzittenden raakten gewond waarbij Becker en de mede inzittende, die naast hem in de auto zat, bekneld raakten in het voertuig. Door de brandweer werden de beknelden uit het voertuig gehaald.
Orfeo, Becker stierf voor dat hij uit de auto werd gehaald. Drie gewonden zijn met drie ontboden ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beide bestuurders waren in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de heer Becker voor obductie in beslag genomen ; terwijl dat van Eduards is afgestaan aan zijn nabestaanden.
Met het overlijden van deze twee verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk op 16.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.