Twee arbeiders ter zake verduistering van cosmetische producten, aangehouden en in verzekering gesteld.

De verdachten T.K. (40) en S.L. (43) zijn op zondag 22 oktober 2023 ter zake verduistering van cosmetische producten van hun werkgever, door de politie van het bureau Latour aangehouden.


Na de aangifte van de benadeelde werkgever Z.F., is uit het voorlopige onderzoek van de politie gebleken, dat de aangever goederen importeert vanuit het buitenland en dat de producten door zijn arbeiders worden geleverd aan verschillende retailers. Z.F. ontdekte in de maanden mei en juli van het lopend jaar dat er verschillen waren op de bonnen en de geldbedragen die ontvangen waren. De werkgever stelde een intern onderzoek in en kwam tot de ontdekking dat er bonnen waren vervalst, waardoor er een groot kasverschil in SRD is. Hij confronteerde de twee arbeiders daarmee, waarbij T.K. aangaf dat hij meerdere bonnen had vervalst door producten aan derden te verkopen en het geld met S.L. te eigen bate te hebben gebruikt.


De verdachten werden voorgeleid en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.