Twee aangehouden voor openlijke geweldpleging; derde verdachte nog voortvluchtig

De politie van Saramacca heeft op woensdag 15 juni  twee verdachten in verzekering gesteld voor openlijke geweldpleging.  Eric B. (24) en  Nariskoemar B. (23) hebben op dinsdag 14 juni samen met een andere jongeman ene Amar mishandeld.

Amar reed met zijn bromfiets over de  weg naar Saramacca. In de omgeving van Monkshoop stopte Amar om te urineren.

Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij door een voor hem onbekende jongeman benaderd  om een bromfietsrace te houden. Amar weigerde en de manspersoon bedreigde hem te zullen kappen met een houwer die hij in zijn bezit had. Een andere manspersoon kwam aangelopen en mishandelde Amar zonder enige reden met een eindhout. De twee mannen sloegen en trapten Amar, waardoor hij kwam te vallen.

Een derde man kwam aangelopen met een ijzeren staaf met de bedoeling Amar daarmee te mishandelen. Het slachtoffer stond op en rende naar de dichtsbij zijnde woning en riep om hulp. Eén van de bewoners kwam het huis uit en wist de mannen tegen houden en zo verdere mishandeling te voorkomen. De politie werd ingeschakeld. Eric en Narish zijn aangehouden, terwijl de derde man nog voortvluchtig is.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de twee verdachten in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.