Twee aangehouden voor bedreiging en vernieling

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft op woensdag 29 november de           23- jarige Verginio K. en Rochown L. (18) aangehouden voor bedreiging en vernieling. Dit tweetal had op zondag 2 oktober van dit jaar illegaal een woning betrokken in het ressort Flora. Toen zij door de eigenaar werden aangemaand de woning te verlaten, vernielden zij enkele shutterglazen. Vervolgens dreigden zij de woning van de man in brand te zullen steken. De eigenaar deed toen aangifte op het politiebureau Flora tegen Verginio en Rochown. Zij werden opgespoord en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werden zij in verzekering gesteld. In afwachting van hunoverbrenging naar de cellenhuizen, waar zij zouden worden ingesloten, liepen zij via de achter deur weg.

Met assistentie van RBTP zijn de verdachten op 29 november weder aangehouden. Beiden zijn overgedragen aan de politie van Flora en achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.