Twee aangehouden en opgesloten voor inbraak en overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

DSC04789diefstal basitostraatDSC04790

Marvin K. en Dïego O. zijn op 29 april aangehouden en in verzekering voor een inbraak gepleegd aan de Basitostraat in de maand maart van dit jaar. Bij die inbraak is weggenomen een kluis met geld en een autobus.

 Op 29 april is Marvin K. als bestuurder van de autobus door de politie aangehouden. Hij verklaarde dat  Dïego O. het voertuig voor hem had gelaten. Dïego werd opgespoord en aangehouden. Bij een onderzoek in de woning van Dïego is een deel van het instrumenten paneel( dashboard)van de gestolen autobus aangetroffen en in beslag genomen.

De politie heeft verder ook in het huis aangetroffen en in beslag genomen: een brushcutter, speakerboxen, zijspiegels, een figuurzaag machine, 3 boormachines, een paar hoeklenzen en 3 eindversterkers. De politie heeft sterk het vermoeden dat deze spullen van misdrijf afkomstig zijn omdat Dïego niet duidelijk wil of kan verklaren hoe hij aan deze spullen gekomen is.

Diego O. wordt verder ook verdacht van overtreding van de Wet verdovende Middelen. Bij fouillering is in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen 9 gram marihuana en 70 wikkeltjes crack cocaïne met een bruto gewicht van 117 gram. Het vermoeden bestaat dat Dïego behalve  inbreker ook drugsverkoper is.

Eigenaren of belanghebbenden mogen contact maken met de recherche van Regio Paramaribo op het telefoonnummer 451163.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.