Twaalfde verkeersdode in het district Commewijne

De politie van Meerzorg kreeg op vrijdag 10 maart een melding van een verkeersongeval nabij kilometer 20 van de Oost-Westverbinding in het district Commewijne.
De wetsdienaren deden de plek aan en begrepen dat twee van de inzittenden reeds per eigen gelegenheid zijn afgevoerd richting de polikliniek van de Regionale Gezondheid Dienst (RGD) van Meerzorg. Het derde verkeersslachtoffer is ter plaatse aangetroffen.

Bij de RGD polikliniek aangekomen bleek de 30-jarige Jorgino Overman levenloos te zijn binnengebracht. De twee andere slachtoffers zijn vervolgens per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Beiden zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Met het overlijden van Jorgino is de verkeersbarometer gestegen naar 12.
Het ontzielde lichaam van Jorgino is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De politie van Richelieu onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.