Truckbestuurder laat leven na verkeersongeval aan de Afobakaweg

De 43-jarige truckbestuurder W.M. heeft op vrijdag 29 maart 2024 na een verkeersongeval op de Afobakaweg het leven gelaten.
De politie van Brownsweg kreeg op die dag melding van een verkeersongeval aan de Afobakaweg en deed de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werden de betsuurder en zijn mede-inzittende bekneld in de cabine van de truck aangetroffen. Volgens het voorlopige onderzoek van de wetsdienaren is naar voren gekomen dat W.M. samen met zijn mede-inzittende in een DAF-truck beladen met houtblokken reden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van Atjoni gaande richting de Afobakaweg. Ter hoogte van km 43 is het voertuig door tot nog onbekende reden van de weg geraakt, waardoor deze met de houtblokken erop omkantelde. Met behulp van de brandweer werden de slachtoffers uit het voertuig gehaald, waarbij de truckbestuurder geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam door een uitvaartbedrijf is overgebracht naar een motuarium in Paramaribo. Met de ambulance werd de mede-inzittende afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.