Travestiet tevens recidivist ingesloten

De politie van het ressort Centrum heeft op zondag 20 januari de 18-jarige travestiet Revelino V. aangehouden en in verzekering gesteld.

Revelino moet zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal van een geldbedrag uit een auto. De benadeelde deed aangifte en verklaarde dat hij op die bewuste zondag, omstreeks half twee in de ochtend, over de Kromme Elleboogstraat reed gaande in de richting van de Waterkant.

Dat een persoon, die op een vrouw leek, plotseling op de kruising van de Kromme Elleboog- en de Oude Hofstraat verscheen waardoor hij- de benadeelde- krachtig moest afremmen om de persoon niet aan te rijden. Dat hij de vrouw, die naderhand travestiet Revelino zou blijken te zijn, aansprak over het feit dat een vrouw zo vroeg in de ochtend alleen over straat liep. Voorts dat de vrouw haar hand in zijn auto stopte om een geldbedrag weg te nemen, die hij op de versnellingsbak in zijn auto had gezet. Dat de vrouw daarna hard weg rende in de richting van de Watermolenstraat.

Dat een wachter, die in de directe omgeving was, naar hem toe liep en hem voor hield dat de “vrouw” een travestiet was die zijn geld gestolen had. De politie ging op onderzoek uit en binnen korte tijd kwam Revelino als verdachte in beeld en is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Revelino is een oud bekende van de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie achter slot en grendel gezet in het belang van het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.