Travestiet en mogelijke klant mishandelen elkaar

De politie van het ressort Centrum heeft op zondag 15 september de 19-jarige travestiet Revelino V. en de 20-jarige Roberto H. aangehouden.
Volgens verklaring van Revelino bevond hij zich in de late avond van zondag 15 september in de omgeving van het Kerkplein, alwaar hij zijn diensten als commerciële sekswerker aanbiedt. Voorts dat een man op een bepaald moment voorbij liep en dat hij-Revelino- zijn diensten aan die man aanbood. De man scheen geïnteresseerd te zijn want hij bleef staan.
Toen Revelino dichtbij de man was herkende hij die als de persoon die hem in de nacht van zaterdag 14- op zondag 15 september beroofd had van zijn zaktelefoon. Die man bleek naderhand Roberto, H. te zijn. Revelino vroeg Roberto naar zijn zaktelefoon waarna zij in een woordenwisseling geraakten. De woordenwisseling mondde vervolgens uit in een wederzijdse mishandeling.
Revelino greep naar een steen en sloeg Roberto daarmee. Op zijn beurt haalde Roberto een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Revelino daarmee ettelijke steken toe waarna hij weg rende. Roberto ging vervolgens naar de politie om aangifte tegen Revelino te doen. Roberto en Revelino zijn door de politie naar het ziekenhuis gebracht om medisch behandeld te worden waarna zij weer gebracht zijn naar het bureau om voorgeleid te worden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel Revelino als Roberto door de politie in verzekering gesteld voor wederzijdse mishandeling. Het scherp voorwerp is bij Roberto aangetroffen en in beslag genomen. Verder zal de politie onderzoeken of Revelino inderdaad door Roberto beroofd is van zijn zaktelefoon.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.