Training voor aanpak verkeersveiligheid

DSC07343DSC07350 DSC07359

De Traffic Strategy Course is op maandag 26 oktober van start gegaan op de Politie Academie.De groep participanten aan de training bestaat uit politieambtenaren, vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven. De Traffic Strategy Course is bestemd voor medewerkers die een rol hebben in de strategische ontwikkeling van verkeersveiligheid.

Tijdens de training zal de nadruk worden gelegd op een strategische benadering voor aanpak van de verschillende verkeersuitdagingen in Suriname. De deelnemers zullen inzichten opdoen in kernelementen die nodig zijn bij de voorbereiding en uitvoering van strategische verkeersplannen.

De twee deskundigen, Derek Driver en Paul Mathias uit het Verenigd Koningkrijk zullen de Traffic Strategy en Traffic Management Course verzorgen. De training is het initiatief van hoofdcommissaris HumphreyTjin Liep Shie. De hoofdcommissaris heeft zich ingespannen om de training over verkeersveiligheid te realiseren, aangezien het één van de speerpunten is in het beleid van het Korps Politie Suriname. Tegelijkertijd is de training een duurzame investering in het personeel en zorgt het voor versterking van de relaties met partners die betrokken zijn bij het verkeersgebeuren.

De waarnemend korpschef commissaris Agnes Daniël heeft de opening van de training gedaan. Daarmee heeft zij haar eerste officiële openbare activiteit in de hoedanigheid van waarnemend korpschef uitgevoerd.

De Traffic Management Course start op maandag 2 november.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.