Trafficking in Persons start in regio Oost met refreshment lezing mensenhandel en mensensmokkel

Leidinggevenden van de afdeling Trafficking In Persons (TIP) zijn in e laatste week van de maand oktober van start gegaan met refreshment informatie over mensenhandel en -smokkel in het gewest Commewijne. Deze lezing is in samenwerking met de regio commandant van Oost, de commissaris van politie Regene Doua georganiseerd.
Tijdens deze lezing is er ingegaan op het fenomeen migrantensmokkel die zich via de verschillende grenzen van Suriname kunnen voordoen. Het herkennen van slachtoffers van mensenhandel kwam ook aan de orde waarna er met de deelnemers van gedachte is gewisseld over modellen van aanpak.
De lezing is speciaal georganiseerd voor inspecteurs van politie die de informatie verder zullen moeten delen met medewerkers op de werkvloer.
In de maand november zal ook gewest Marowijne worden aangedaan. Het ligt in de bedoeling alle regio’s die geconfronteerd kunnen worden met deze strafbare feiten te informeren.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.