Tractor operator tijdens ploegen verongelukt

De 62-jarige Ramnath Moerlie heeft op zondag 10 juli het leven gelaten tijdens het ploegen van zijn rijstareaal in het distrikt Saramacca.

 

Ramnath vertrok om 09.00 uur in de ochtend gezeten op een tractor naar zijn rijstareaal. Deze bevindt zich ongeveer drie kilometer verwijderd van zijn woning.

Toen de familie hem om 16.00 uur in de middag niet thuis zag komen, begaven een zoon en een neef zich naar het rijstareaal.

Daar aangekomen troffen zij Ramnath bekneld op de tractor aan. 

Ramnath ploegde in hoog wied en kwam tegen een mira-udu boom aan. Deze was door het hoog wied aan het zicht onttrokken. Een tak van deze boom moet zich via het linker voorwiel omhoog hebben geboord en het slachtoffer naar achteren hebben gedrukt en klemgezet. De zoon en de neef wisten de tractor naar achteren te trekken en het slachtoffer te bevrijden. De politie werd toen ingeschakeld.

Bij aankomst van de politie was het slachtoffer reeds overleden. Het ontzielde lichaam van Ramnath is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.