Tiener gechanteerd tot het plegen van seksuele handelingen.

De politie heeft een zaak in onderzoek waarbij een tiener meisje door een 25 jarige man zodanig onder druk is gezet dat zij seksuele handelingen met hem gepleegd heeft. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de man via de “sociale media” een “vrienden verzoek” naar de tiener had gestuurd waarop zij gereageerd had. Zij werden “Chat” vrienden en op een bepaald moment kreeg de man de tiener zover dat zij foto’s van haar voor hem stuurde die van dien aard waren dat hij haar daarmee kon chanteren. Hij dreigde de foto’s van haar via de “sociale media” te zullen verspreiden als zij geen seksuele handelingen met hem pleegde. Niet lang daarna wist het slachtoffer de moed op te brengen om de politie in kennis te stellen van hetgeen haar overkomen was. De man is opgespoord en op grond van feiten en omstandigheden en op grond van zijn eigen verklaring hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van verkrachting.

U wordt gewaarschuwd om geen filmpjes of foto’s van u naar anderen te sturen die van dien aard zijn dat u daarmee onder druk kan worden gezet tot het ondergaan of plegen van handelingen van onder andere seksuele aard.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.