Tiener dood binnengebracht na het innemen van vermoedelijk oso dresi

De 16-jarige tiener P.Q. is op donderdag 9 november 2023 voor medische behandeling roerloos door familieleden naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van  het Academisch Ziekenhuis binnengebracht. Een dienstdoende arts constateerde dat P.Q. voor aankomst in het ziekenhuis het leven heeft gelaten.  

De politie van het bureau Munder kreeg via het Command Center de melding dat er een meisje dood was binnengebracht op de SEH. Het ontzielde lichaam van P.Q. vertoonde geen letsels. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het meisje reeds 3 maanden in blijde verwachting verkeerde en al enige tijd ziek was. De dokter had P.Q. voor haar ziekte medicijnen voorgeschreven, die zij vermoedelijk in combinatie met een oso dresi die haar was toegediend, heeft gebruikt. Hierna heeft de tiener overgegeven met alle gevolgen van dien. Het vermoeden bestaat dat het meisje complicaties heeft opgelopen met voor haar het noodlottige gevolg. Op het ontzielde lichaam van P.Q. is haar mobiele telefoontoestel aangetroffen en door de politie in beslag genomen. De afdeling Forensische Opsporing is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Het ontzielde lichaam van de tiener is in opdracht van het Openbaar Ministerie nog niet vrijgegeven aan de nabestaanden. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.