Telefoondieven aangehouden en in verzekering gesteld

De politie van het station Geyersvlijt kreeg in de ochtend van zondag 11 maart het bericht dat twee manspersonen, gezeten op een bromfiets, zich hadden schuldig gemaakt aan diefstal van twee zaktelefoontoestellen uit een auto. Het voertuig stond met open ruiten in de Prinsessestraat geparkeerd. Na hun criminele daad reden zij weg waarbij zij achtervolgt werden door enkele getuigen. Daarbij werd de politie op de hoogte gehouden.

De reactie van de getuigen heeft erin geresulteerd dat agenten van de Algemene Surveillance Dienst de dieven Imiraldo, G. en Rinaldo, W. konden klemrijden en aanhouden. Zij werden gefouilleerd en de gestolen zaktelefoons zijn in hun bezit aangetroffen en in beslag genomen. Naderhand zijn de zaktelefoons terug gegeven aan de eigenaren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de 24-jarige Imiraldo, G. en de 32-jarige Rinaldo, W. in verzekering gesteld voor diefstal. De politie van het ressort Geyersvlijt is belast met het verder onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.