Telefoondief aangehouden en opgesloten

De 44-jarige Neynil Y. is op zaterdag 5 september, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Uitvlugt, ingesloten voor diefstal van een mobiele telefoon.

In de maand maart ging Neynil op bezoek bij de benadeelde. Bij die gelegenheid was de zaktelefoon van de benadeelde op zijn balkon, alwaar Neynil   een portie eten zat te eten. De benadeelde had Neynil wat te eten gegeven. Nadat Neynill vertrokken was kwam de benadeelde tot de ontdekking dat haar zaktelefoon verdwenen was. Op camerabeelden is te zien hoe Neynil de zaktelefoon in zijn broekzak stopte voor vertrek. De benadeelde liet anderen de camerabeelden van de diefstal ook zien.

Op vrijdag 4 september zag een man, aan wie de benadeelde de camerabeelden getoond had, Neynil over straat lopen. De man hield Neynill aan en bracht hem naar het politie bureau Uitvlugt. De verdachte Neynil geeft toe dat hij de mobiele telefoon heeft gestolen . Voorts dat na de diefstal iemand anders de telefoon van hem heeft afgepakt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.