Tegenstaander voorkomt erger bij verontrustende ontmoeting; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Henar heeft op woensdag 8 mei 2024 de 45-jarige verdachte G.J. die in de omgeving van de Duytsweg in het district Nickerie woonachtig is opgespoord en aangehouden.

G.J. die een slepende ruzie heeft met zijn tegenstaander B.S. (40), kwam op die dag B.S, aan de Duytsweg tegen en zwaaide plotseling zonder enige reden met een scherp voorwerp in de richting van zijn rivaal. B.S. die zich op een bromfiets over voornoemde weg verplaatste, wist nog op tijd het scherp voorwerp te ontwijken en vervolgde zijn weg heel snel verder. Het slachtoffer deed voormelde politiebureau direct aan alwaar hij aangifte tegen de man deed.

De verdachte werd direct opgespoord en in zijn woonomgeving door de wetsdienaren in de boeien geslagen. Het scherp voorwerp werd op hem aangetroffen en door de politie in beslag genomen. Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.J. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.