Taxirit op bromfiets komt bestuurder duur te staan

De 30-jarige Rakesh S. is door de politie  van Jarikaba aangehouden. Rakesh wordt ervan verdacht een bromfiets te hebben weggenomen van het slachtoffer M.C. Volgens verklaring van het slachtoffer zat hij voor een winkel met drie andere  vrienden. Rakesh ging naar hen toe en vroeg om een taxirit op de bromfiets tot een bepaalde afstand op de vijfde rijweg. M.C. stemde toe de bromfiets rit te rijden.

Ter hoogte van de rotonde stopte M.C. de bromfiets zodat Rakesh kon afstappen. De duorijder vroeg om verder afgezet te worden. Toen het slachtoffer tegen Rakesh zei dat hij meer zou moeten betalen voor de rit, haalde hij een scherp voorwerp te voorschijn waarmee hij het slachtoffer een snij verwonding toebracht in zijn halsstreek.  M.C. liet de bromfiets vallen en Rakesh ging ermee vandoor.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie van Jarikaba en verklaarde dat Rakesh hem heeft verteld dat hij op Meerzorg woont. Samen met het slachtoffer ging de politie op zoek naar de verdachte. Bij de voet van de Wijdenboschbrug werd Rakesh aan de hand van de opgegeven signalementen herkend. De bromfiets was uitgevallen en duwde de verdachte het voertuig voort.  Rakesh werd aangehouden en met de bromfiets overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek ook nog onder invloed van alcohol te zijn.

De verdachte werd na zijn ontnuchtering voorgeleid bij de inspecteur. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Rakesh hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.