Taxichauffeur eigent zich mobiel klant toe

Ricardo C. is door de politie van Santodorp aangehouden nadat is gebleken dat hij zich een blackberry die door een klant in zijn auto was achtergelaten, heeft toegeëigend.

De verdachte heeft op maandag 05 oktober de klant Fazia gereden van de Jaggernath Lachmonstraat naar haar woning. Toen Fazia thuis aankwam merkte zij dat haar blackberry niet te vinden was. Zij belde op het nummer en kon haar mobiel nergens vinden.

Fazia stapte naar de politie en deed aangifte van diefstal van haar telefoon. Het slachtoffer vertelde ook dat zij voor het laatst haar telefoon nog in de taxi had gebruikt. De politie ging voor onderzoek naar de standplaats van de taxichauffeur. Toen hij geconfronteerd werd met het feit dat Fazia haar telefoon in zijn auto was vergeten, gaf hij toe dat toestel na twee dagen te hebben gevonden en deze aan zijn vrouw te hebben afgestaan.

Ricardo is aangehouden en overgebracht naar het bureau aangezien hij de zaak nooit heeft aangegeven bij de politie en hij ook niet opnam wanneer er gebeld werd op dat nummer. Hij is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.