Taxichauffeur beroofd; verdachten aangehouden

Een taxichauffeur deed op woensdag 6 juli aangifte van beroving op het politiebureau te Paranam.  Volgens zijn verklaring vervoerde hij twee manspersonen van Latour naar Paranam. Op een bepaald moment weigerde hij een slecht begaanbare weg in te rijden.

Hij werd toen door een van de mannen in een wurggreep gehouden en door de man die naast hem zat met een scherp voorwerp bedreigd. Onder bedreiging stond hij zijn mobiele telefoon en een bedrag van SRD 138 af.

Hij zag kans het voertuig uit te vluchten met medeneming van de contactsleutels en deed het  politiebureau van Paranam aan.

Later op de dag stapte het slachtoffer in een bus en herkende de verdachten. Hij maakte contact met de politie, waarna drie verdachten, Meerjion A. alias “SOEPE”, Nyva V. alias “GADAFI” en  Ernie K. door het Arrestatie Team (AT) konden worden aangehouden.

Het drietal werd voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

Ernie K. is na verhoor heengezonden, terwijl Soepe en Gadafi na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen zijn in de sterkte van het cellenhuis.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.