Taxichauffeur aangehouden voor diefstal markoesa

De 40-jarige Michel A. is op vrijdag 3 februari aangehouden door de politie van het ressort  Lelydorp. Een aangeefster deed aangifte van diefstal van haar markoesa vruchten tegen een onbekende dader.

De wetsdienaren deden een buurtonderzoek en uit het onderzoek kwam vast te staan welk voertuig op de dag van de diefstal ter plaatse is geweest. De politie gaf de vrouw de beschrijving van het voertuig door. Zij vertelde dat een ex-arbeider van haar een soortgelijk voertuig bestuurt. Na een gedegen onderzoek bleek het inderdaad te gaan om de ex-arbeider Michel. De politie spoorde hem op. De partner van de verdachte die hoog zwanger is, probeerde de wetsdienaren te verhinderen om de verdachte aan te houden. Het gelukte de politie uiteindelijk Michel mee te nemen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Michel ingesloten. Onderzoek wees uit dat Michel samen met een andere man het adres heeft aangedaan. De tweede verdachte ging het terrein van de benadeelde op en kwam terug met een grote zak over de schouder waarna de twee wegreden. Michel is niet in het bezit van een rijbewijs. De tweede verdachte wordt nog opgespoord. 

Politie Lelydorp onderzoek wie de tweede verdachte  is in deze zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.