Tansanio aangehouden door RBTP voor beroving

De politie van Munder heeft op woensdag 1 februari de 19-jarige Tansanio E. ingesloten. Tansanio wordt ervan verdacht een meneer van zijn halsketting te hebben beroofd. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een vechtpartij cq. beroving in het ressort.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) speelde direct in op de melding en troffen  partijen aan op het adres. De benadeelde verklaarde dat hij over straat liep met zijn hond aan de ketting. Tansanio die van achteren kwam aangelopen, gaf de hond een trap bij het voorbij gaan. De baas van de hond vroeg Tansanio om rekenschap waarbij er een woordenwisseling ontstond tussen partijen. De mannen raakten in een worsteling.

Na de worsteling was zijn gouden ketting die hij om zijn hals droeg weg. Hij vermoede dat de jongeman zijn ketting moet hebben weggerukt. Het RBTP droeg partijen over aan de politie van het ressort Munder. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Tansanio ingesloten.  

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.