Tanker tankt twaalf keren alvorens te zijn gepakt

De 28-jarige Prachand R. is op vrijdag 21 juli door de politie van Uitvlugt aangehouden na twaalf keren op een listige wijze benzine te hebben getankt bij verschillende pompstations. De chauffeur stopte bij pompstations en deed alsof hij aan de telefoon was.

Bij die gelegenheden vroeg hij een bedrag van SRD 50 te tanken. Nadat de dienst door de pompbediende was verricht, werd door Prachand aangegeven dat hij slechts SRD 15 wilde tanken.

Prachand betaald de SRD 15 en deed het verzoek aan de pompbediende even in de gelegenheid te worden gesteld zijn valuta te gaan wisselen naar SRD. Het vreemd geld in US $ werd demonstratief op de passagiersstoel geplaatst.

De bestuurder die elke keer door de pompbediende in de gelegenheid werd gesteld, keerde nooit meer terug. Toen Prachand wederom zijn stunt probeerde uit te halen bij een van de pompstations in het ressort Uitvlugt, is hij positief herkend door de pompbediende. De ingeschakelde politie hield de autobestuurder aan.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Prachand ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.