Surveillance Midden houdt vermoedelijke roofverdachte aan

Politieambtenaren van de Surveillance Unit van Regio Midden hebben op vrijdag 19 april de roofverdachte Jamelle, M. aangehouden. De politie van Regio Midden kreeg via het Command Center(CC) het bericht, dat een vrouwspersoon op haar woonadres was beroofd van haar halsketting. De benadeelde bevond zich voor haar woning toen een man gewapend met een vuistvuurwapen uit een zwart gelakt voertuig stapte en de halsketting wegrukte. Daarna stapte de crimineel weer in waarna het voertuig werd weggereden.

De surveillance unit van Regio Midden speelde in op de melding van het CC. Met behulp van de benadeelde kon het CC bijzonderheden van het voertuig doorspelen aan de surveillance unit.

Leden van de unit zagen het voertuig te Sunnypoint. Het voertuig werd vervolgens klem gereden. Jamelle, M. werd in het voertuig aangetroffen en ter voorgeleiding aangehouden en overgebracht naar het politie bureau Nieuwe Grond. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jamelle hangende het onderzoek in verzekering gesteld op verdenking van gekwalificeerde diefstal.

De halsketting en het vuistvuurwapen zijn nog niet gevonden. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.