Surinaamse Politie Bond heeft nieuw bestuur

De gewezen voorzitter van de  Surinaamse Politie Bond (SPB), de commissaris van politie Robby Ramdjiawan heeft op woensdag 27 juli symbolisch de hamer van de SPB overgedragen aan de nieuwe voorzitter, de inspecteur van politie 3e klasse Raoul Hellings.

Op maandag 18 juli zijn na een goede voorbereidingsperiode van de geïnstalleerde verkiezingscommissie de verkiezingen gehouden. Aan deze verkiezingen hebben zes groepen geparticipeerd,waarna de groep van de Vernieuwingsbeweging als winnaar  uit de bus kwam.

Tijdens de algemene leden vergadering is de uitslag van de verkiezingen bindend verklaard en gearresteerd. De verkiezingscommissie is na de overname van de hamer met toestemming van de aanwezige leden door het nieuwe bestuur ontbonden.

Raoul Hellings bedankte het voormalige bestuur voor  het leiden van de bond in bijkans zes jaar. De nieuw bakken voorzitter sloot zijn speech af door zijn collegae  erop te wijzen zich als dienaren van de wet te houden aan wet en recht. Hij riep de leden op donkere tint aan de ruiten van hun voertuigen te verwijderen indien zij geen ontheffing hebben.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.