Suribet winnaar door jeugdig trio overvallen

De politie van het station Uitvlucht kreeg op zondag 19 november een melding binnen van een beroving aan de Lalarookweg.

Uit het onderzoek bleek dat het latere slachtoffer uit een winkel kwam waar het kort tevoren geld had geïnd van Suribet. Hij zou daarbij zijn staande gehouden door Javaro A. die een woordenwisseling uitlokte die uitmondde in een worsteling. Twee andere verdachten die volgens het slachtoffer op een afstand stonden  bemoeiden zich ermee. De verdachte P. pakte bij die gelegenheid de tas van het slachtoffer en zette het op een lopen. Het slachtoffer bleef  beduusd op de grond zitten.

Een voorbij rijdende autobestuurder schoot hem te hulp en zette de achtervolging in, terwijl het slachtoffer met de politie belde.Op een gegeven moment zag het slachtoffer een van de verdachten rennend met zijn tas. Hij rende P. achterna en kon hem op een bepaald moment inhalen.Er ontstond een worsteling, waarna de verdachte de tas achterliet en vluchtte. Het geld en de mobiele telefoon van het slachtoffer waren echter meegenomen.

De ingeschakelde politie zette de achtervolging in en het gelukte de sterke arm om Javaro staande te houden.Op zijn aanwijzing werd de woning van Isiah aangedaan zonder het gewenste resultaat.Later werd P.,die bij een winkel stond positief herkend door het slachtoffer. Hij werd terstond aangehouden door de politie.Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning trof de politie de mobile telefoon en het geld aan. Isiah meldde zich later aan op het politiebureau.

Aan de drie jongens is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie gratis loge geboden bij Huize Hermandad. Gelet op hun jeugdige leeftijd is dit trio ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.