Supermarkthouder dood aangetroffen op achtererf

De politie van Houttuin heeft in de vroege ochtend van woensdag 27 april het lijk van de 42-jarige Jiafeng Chen met kapverwondingen aangetroffen op zijn achtererf.
Een krantenleverancier schakelde de politie in toen hij merkte dat de toegangsdeuren van de winkel nog openstonden, terwijl het al heel laat was. De wetsdienaren deden na de telefonische melding de plek aan voor onderzoek.
Daar aangekomen werden er bloedsporen voor de winkel aangetroffen. De wetsdienaren volgden de bloedsporen en stuitten op het achtererf op het lijk van Jiafeng. Het ontzielde lichaam vertoonde steek- en kapverwondingen.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.
Volgens het sectierapport is Jiafeng door bloed verlies ten gevolge van perforatie aan zijn hart, longen, lever en milt in shock geraakt met als gevolg de dood.
De afdeling Kapitale Delicten zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.