Studenten ingesloten voor diefstal mobiele telefoon

De politie van Uitvlugt heeft op maandag 12 februari twee studenten van een Middelbare school in verzekering gesteld.

De studenten, Dominique W. (18) en de 17-jarige Ristie J. zagen kans op vrijdag 9 februari tijdens de lesuren de mobiele telefoon van hun docent te stelen. De benadeelde had zijn telefoontoestel op de oplader geplaatst, terwijl hij les verzorgde.

Toen hij naar zijn toestel zocht en dit niet vond, stelde hij een onderzoek in. Ooggetuigen verklaarden dat Dominique en Ristie het toestel hebben weggenomen. De benadeelde schakelde de politie in. De twee verdachten werden op 12 februari opgespoord en aangehouden. Zij werden ter voorgeleiding opgebracht voor verhoor. Het toestel is nog niet terug gevonden en de twee verdachten hebben aangegeven bereid te zijn de benadeelde te vergoeden.

De benadeelde wilt geen vergoeding, maar zijn toestel terug. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van Ristie is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.