Straatrover herkent en in de boeien geslagen

De politie van ressort Centrum heeft op vrijdag 14 juli Asipai A. (42) aangehouden.

Asipai wordt ervan verdacht samen met een kompaan een vrouw van haar tas te hebben beroofd aan de Burenstraat. De benadeelde schakelde na de beroving via de Centrale Meldkamer de politie van ressort Centrum in. Daar aangekomen werd de beller met een vriendin aangetroffen. Zij verklaarde dat zij van een feest kwamen en naar haar auto liepen. Op een bepaald moment stopten twee manspersonen op een bromfiets en rukten haar tas weg. Na hun daad verlieten zij met een hoge snelheid de plek.

Na haar verklaring vervolgden zij hun weg. Aan de Hogestraat stopte de benadeelde bij een winkel, waar ze een manspersoon herkende als te zijn één van de rovers die haar tas heeft weg genomen. Ze stelde de politie direct in kennis, die bij aankomst Asipai in de boeien sloeg. De buit is nog niet terecht.

Hij is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan Asipai gratis loge geboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.