Straatrover aangehouden door politie Santo Dorp

De politie van Santo Dorp heeft op dinsdag 29 oktober Joke B. aangehouden voor beroving. Dezelfde dinsdag deed een man aangifte tegen Joke.
De aangever verklaarde dat hij op een bus stond te wachten met zijn tas in de hand. In die tas bevond zich onder andere een geldbedrag en zijn zaktelefoon. Voorts dat een man, die naderhand Joke, B. zou blijken te zijn, naar hem toe liep en zijn tas op eiste; terwijl hij met een scherp voorwerp in de richting van de aangever zwaaide. De aangever verklaarde vervolgens dat hij uit vrees zijn tas naar Joke toe gooide waarna hij weg rende om zichzelf in veiligheid te brengen.
De aangever gaf een beschrijving van joke waardoor het relatief makkelijk voor een surveillerende politie eenheid was om joke te achterhalen. Hij werd in het politie ressort Santo Dorp gesignaleerd en aangehouden. De gestolen tas met inhoud is op hem aangetroffen en in beslag genomen; alsook een andere zaktelefoon die joke eerder op de dag had buit gemaakt bij een beroving in de Goede Zorg weg. Joke is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.