Stootgroop Regio Oost houdt vier verdachten aan ter zake Overtreding Wet Verdovende middelen

Tijdens een actie van de Stootgroep van Regio Oost inzake het verhandelen van drugs, wapens en strafbare feiten te Albina zijn op woensdag 20 september 2023 vier verdachten op verschillende locaties ter zake overtreding van de wet verdovende middelen aangehouden.

Het gaat in deze om de verdachten S.J (29), A.S. (69), S.D. (21) en V.H. (35).
S.J. werd omstreeks 11.00 uur v.m. langs de weg naar Papatam in de kraag gevat met ongeveer 22 gram cocaine. Op de bejaarde verdachte A.S. die omstreeks 12.00 uur v.m. te Pierre Kondre in de boeien is geslagen werden aangetroffen 43 gram cocaïne, 5 gram marihuana, 2 digitale fijn wegers, verpakkingsmateriaal en een groot geldbedrag in SRD en Euro. De twee andere verdachten S.D. en V.H. zijn omstreeks 13.00 uur n.m. aan de Luitenant Weyneweg aangehouden. Op de V.H. werden er 10 pitjes cocaïne en een blok cocaïne van 1 gram aangetroffen, terwijl de verdachte S.D. 5 gram cocaïne in zijn bezit had. De verdachte S.D. werd ook reeds geruime tijd door de politie van Albina gezocht ter zake zware mishandeling; mishandeling.


Alle aangetroffen drugs en andere goederen werden door de politie in beslag genomen, waarna de vier verdachten ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau Albina. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.