Stootgroep Regio Oost houdt verdachten aan.

Na verkregen en uitgewerkte informatie heeft de stootgroep van Regio Oost in de avond van woensdag 3 april 2024 de verdachten A.R. en J.K. in een voertuig op een locatie aan de Martin Luther King (MLK) weg aangehouden. In het voertuig dat aan A.R. toebehoort, werd een groot hoeveelheid XTC-tabletten die aan derden ter verkoop werden aangeboden, aangetroffen en in beslag genomen. Bij een ingesteld onderzoek op het woonadres van R.A. is er eveneens een groot hoeveelheid aan XTC-tabletten aangetroffen en in beslag genomen.

Zowel de drugs als het voertuig werden in het belang van het onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Beide verdachten zullen worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie.

Verder is een bekende van de politie S.M. (59) op een locatie te Geyersvlijt in de boeien geslagen. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal op een woonadres te Mon Plasair. Aan de hand van veilig gestelde camera beelden is S.M. die niet al te lang in vrijheid was gesteld zichtbaar gemaakt.

Op hem is er een rugtas die vermoedelijk afkomstig is van de diefstal, alsook een wielsok en een scherp voorwerp aangetroffen en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

De verdachte is voor verdere onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Geyervlijt overgedragen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.