Stootgroep Regio Oost houdt twee drugsverdachten en één roofverdachte aan

De stootgroep van Regio Oost heeft op donderdag 18 januari 2024 in drie afzonderlijke gevallen drie verdachten op verschillende locaties in het district Commewijne aangehouden. In het 1e geval is de vrouwelijke verdachte A.M. tijdens een drugsinval in het ressort Nieuw-Amsterdam aangehouden. Op haar werd een hoeveelheid drugs aangetroffen.


Bij een anti drugsoperatie te Lust en Rust in het district Commewijne is in het 2e geval de verdachte D. met een hoeveelheid drugs en een geldbedrag in SRD in zijn bezit in de boeien geslagen.


In het 3e geval betreft het de verdachte E. die na verkregen informatie op een locatie te Meerzorg is opgespoord en in de kraag is gevat. Deze verdachte hield zich al enige tijd schuil voor de politie en wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest in de berovingszaak bij de Scorpion bar in het jaar 2023.


De aangetroffen drugs en het geldbedrag zijn door de politie in beslag genomen. Hierna werden de twee drugsverdachten A.M. en D. ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Nieuw Amsterdam, terwijl de roofverdachte E. is overgedragen aan de recherche van Regio Oost.


Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel de drugsverdachten als de roofverdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.